info@hapes.nl +31 (0)6 42238264

Schoenen

Voor stevige werk- en/of vliegschoenen kunt u ook bij ons terecht. We hebben een aantal merken waar wij graag mee werken. Dit zijn onder andere Haix en Magnum schoenen. Hieronder een kleine greep uit ons assortiment. Voor meer mogelijkheden en informatie kunt u contact met ons opnemen.

Haix Ranger BGS
Haix Airpower XR1
Haix Ranger GSG9-S
Magnum Viper Pro 8.0
 
 

Haix Ranger BGS

De Ranger BGS schoenen worden onder andere als werkschoenen voor politieagenten gebruikt. Het zijn zeer robuuste en comfortabele schoenen die waterdicht en actief ademend zijn. Ze dempen uw stappen en isoleren tegen hitte en kou. Daarnaast zijn de olie- en benzinebestendig. Deze schoenen bestaan uit de volgende materialen:

 • Bovenmateriaal: Waterdicht leer, hydrofoob, ademend (5,0 mg/cm²/h), dikte 2,0-2,2 mm.
 • Binnenvoering: GORE-TEX® Performance; 4 lagen GORE- TEX® laminaat, waterdicht en ademend. Uiterst slijtvaste voering met fleece tussenlagen. Optimaal klimaatcomfort voor alle seizoenen bij de zwaarste eisen. Betere bescherming tegen chemicaliën.
 • Binnenzool: Vochtabsorberende fleece binnenzool.
 • Voetenbed: Anatomisch gevormde inlegzool met uiterst goede vochtopname en sneldrogend, uitneembaar en wasbaar.
 • Zool: Rubber/PU-zool met een profiel voor op straat en ruw terrein, slijtvast en anti-slip. Optimale loop- en afroleigenschappen door sportieve teen- en hielvering. De rubberen kuipzool is uitgerust met het MSL System (Micro-Soft-Light-System) en daardoor uiterst licht van gewicht, heeft uitstekende koude- en warmte-isolatie, en is niet-strepend. Door een handmatig aangebrachte rubber rand worden een optimale zijwaartse stabiliteit bereikt. Voldoet aan DIN EN ISO 20347:2012.

 

Haix Airpower XR1

De Airpower XR1 schoenen worden onder andere als werklaarzen voor reddingsdiensten gebruikt. Deze laarzen hebben een waterdicht CROSSTECH® Membraan die overdracht van bacteriën en virussen door vocht verhindert. Het heeft een ondoordringbare zool zonder metaal die glijvast is. Deze laarzen bestaan uit de volgende materialen:

 • Bovenmateriaal: Waterdicht leer, hydrofoob, ademend (5,0 mg/cm²/h), dikte 2,0 – 2,2 mm.
 • Binnenvoering: CROSSTECH® laminaattechnologie; 3 lagen CROSSTECH® laminaat, waterdicht en ademend. Slijtvaste voeringstof met optimaal klimaatcomfort voor alle jaargetijden, met name ook bij afwisselend gebruik tussen binnen en buiten. Uitstekende bescherming tegen penetratie van bloed en andere lichaamsvloeistoffen (dus voorkomt het binnendringen van virussen en bacteriën). Betere bescherming tegen chemicaliën.
 • Binnenzool: Comfortabel, dempend, vochtregulerend, antibacterieel. Aparte hielkuip zorgt voor goede demping en voetgeleiding. ‘AIRFLOW’-kanalen. ‘Perfect-Fit’-markering voor een optimale controle van de juiste schoenmaat. Met vochtabsorberende fleece binnenzool.
 • Neus: HAIX® Composite neus. Anatomisch gevormde, ultralichte neus van vezelversterkte kunststof die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.
 • Zool: Rubber/PU-zool met robuust profiel voor op straat of ruw terrein, verbeterd comfort bij afrollen van de voet, zeer slijtvast en antislip – ook bij koude weersomstandigheden. De lichtgewicht PU-dempingswig zorgt voor extra loopcomfort. Zeer goede isolatie tegen kou. De zool is hitte-, olie- en bezinebestendig en is niet-strepend.

 

Haix Ranger GSG9-S

De Ranger GSG9-S zijn robuuste werklaarzen die onder andere als uitrusting voor politie worden gebruikt. Deze laarzen zijn waterdicht en actief ademend met een dempingssysteem dat de voeten en gewrichten ontziet. Ze hebben een glijvaste loopzool, isoleren tegen hitte en koude en zijn gewatteerd bij de enkels. Deze laarzen bestaan uit de volgende materialen:

 • Bovenmateriaal: Waterdicht leer, hydrofoob, ademend (5,0 mg/cm²/h), 1,8 – 2,0 mm dik.
 • Binnenvoering: Bestaande uit 3 lagen CROSSTECH® laminaattechnologie, waterdicht en ademend. Slijtvaste voeringstof met optimaal klimaatcomfort voor alle jaargetijden, met name ook bij afwisselend gebruik tussen binnen en buiten. Uitstekende bescherming tegen penetratie van bloed en andere lichaamsvloeistoffen (dus voorkomt het binnendringen van virussen en bacteriën). Betere bescherming tegen chemicaliën.
 • Binnenzool: Flexibele, metaalvrije, doortrapbestendige binnenzool.
 • Voetenbed: Anatomisch gevormde inlegzool met uiterst goede vochtopname en sneldrogend, uitneembaar en wasbaar.
 • Zool: Rubber/PU-zool met een profiel voor op straat en ruw terrein, slijtvast en antislip. Optimale loop- en afroleigenschappen door sportieve teen- en hielvering. De rubberen kuipzool is uitgerust met het MSL System (Micro-Soft-Light-System) en daardoor uiterst licht van gewicht, heeft uitstekende koude- en warmte-isolatie, en is niet-strepend. Voldoet aan DIN EN ISO 20347:2012.

 

Magnum Viper Pro 8.0

De Viper Pro 8.0 is een hoog model uniform schoen die enorm slijtvast is. Ze bevatten geen metaal en kunnen daardoor gedragen worden in luchthavens en andere elektronisch beveiligde omgevingen. Deze schoenen bestaan uit de volgende materialen:

 • Bovenmateriaal: Lichtgewicht Magnashield leder met 1680 denier nylon bovenwerk.
 • Binnenvoering: Vochtafwerende voering om transpiratie te absorberen. Clarino® Microfiber kraag om ultiem comfort te garanderen. 
 • Binnenzool: M-P.A.C.T. response binnenzool voor ultiem comfort en schokdemping. EVA tussenzool voor extra comfort voor de voeten.
 • Zool: High-tractie carbon rubberen buitenzool voor extreme grip. Getest en gecertificeerd volgens de Europese norm EN 20347 voor werkschoenen met SRA-slipweerstand.